Tilføjelse af links til websider og dokumenter

Det meste af tiden ved computeren, vi bruger på internettet. Musik, film, bøger, kommunikation - på World Wide Web er der bogstaveligt talt alt, hvad folk er interesseret i. Ud over at søge efter information er det vigtigt at kunne dele disse oplysninger med andre. Især for dette, og links blev opfundet. I denne artikel vil vi se på, hvordan du indsætter et link i teksten til en side eller post. Lad os finde ud af det. Lad os gå!

Til at begynde med, lad os se på at føje et link til en side ved hjælp af WordPress. Her er handlingens algoritme som følger:

  1. Indstil musemarkøren i det ønskede område, hvor linket skal placeres.
  2. Indtast et navn til linket og fremhæv det.
  3. Klik på knappen "Indsæt / Rediger link" på WordPress-værktøjslinjen.
  4. Når det særlige vindue åbnes, skal du indtaste adressen i det relevante felt og klikke på knappen "Tilføj ..."

Hvis det er nødvendigt for linket at åbne ikke i samme fane, men i et nyt vindue skal du markere feltet "Åbn i et nyt vindue / faneblad" med en fugl.

Bemærk venligst, at linkadressen du angiver skal indeholde (uden citater) "//".

Lad os nu fortsætte med at tilføje links i et Microsoft Word-tekstredigeringsprogram. For hurtigt at oprette et hyperlink skal du blot indtaste sidens sideadresse og trykke på mellemrummet eller Enter og Word vil automatisk gøre det aktivt (adressen markeres med blå).

Følg disse trin for at oprette et brugerdefineret hyperlink:

  1. Vælg tekst eller billede.
  2. Klik på fanen "Indsæt" og klik på "Hyperlink" -knappen i afsnittet "Referencer". Eller klik blot på objektet med højre museknap og vælg det samme element fra menuen.
  3. Vælg linket til indstilling, vælg en fil eller en webside, afhængigt af hvilket link du opretter.
  4. Indtast adressen i det tilsvarende felt eller angiv den ønskede fil i mappen "Mappe".

Ved hjælp af knappen "Hint" kan du redigere pop op-meddelelsen, når du svæver over et link.

Du kan også oprette et hyperlink ved at trække og slippe. Når du har åbnet det nødvendige dokument, skal du gå til websiden og højreklikke på objektet. Træk det derefter til proceslinjen og flyt markøren til det dokument, som du vil tilføje et link til. Slip nøglen i tekstområdet, hvor du vil placere linket, og klik på "Opret et hyperlink".

Hvis det blev nødvendigt at henvise til et bestemt sted i dokumentet, så gøres det også simpelt:

  1. Angiv placeringen for hyperlinket ved hjælp af header-stilen.
  2. Marker det tekstområde, du vil linke til.
  3. Gå til fanen "Indsæt" og klik på "Bogmærke" knappen.
  4. Angiv navnet på bogmærket og klik på "Tilføj".

Alt. Udført!

Meget ofte er der behov for at tilføje links til det sociale netværk VKontakte. Og hvis ved tilføjelsen af ​​eksterne links alt er klart (copy-paste), så med interne links er alt meget mere kompliceret, og de fleste brugere har ingen idé om, hvordan dette gøres. Faktisk er intet kompliceret her.

For at oprette links til wiki sider skal du angive navn eller id på siden i sådanne parenteser: "[[]]". For at redigere linkteksten skal du indtaste den efter "|" (lodret skråstreg). Det ser sådan ud:

[[page0123456 | Text]]

For at tilføje et link til siden i en anden gruppe, skriv: club_id gruppe: navn på siden. Det skal se sådan ud: "[[club12345: News]]".

Du kan også oprette ankre - links til bestemte områder af siden. I dette tilfælde gøres alt på næsten samme måde som beskrevet ovenfor. Du skal kun angive navnet på siden, men titlen. Før titlen skal du sætte "#" (skarp, gitter). Titlen er et anker tag. For eksempel "[[# andet kapitel | andet kapitel]]".

I så fald skal du angive teksten efter lodret skråstreg, så linket vises korrekt. Bemærk også, at Opera-brugere kun vil kunne bruge disse ankre, der har tags skrevet i latinske bogstaver eller tal.

Nu, hvis der er behov for at henvise til et websted, en fil eller et sted i et dokument, kan du nemt klare denne opgave. Efterlad dine kommentarer om denne artikel i kommentarerne og still et spørgsmål om det emne, der måtte opstå efter læsning af materialet.