Installation og tilføjelse af skrifttyper i Adobe Photoshop

Introduktion. Hvorfor har vi brug for nye skrifttyper?

Det ser ud til, at hvis du kom til denne side for at finde svar på dit spørgsmål (hvordan man installerer skrifttyper i Photoshop), hvorfor tale om hvorfor vi har brug for nye skrifttyper? Men der er mennesker, der ved et uheld slår denne side, og for dem kan disse oplysninger være nyttige og interessante. Så brugerne sætter tredjeparts skrifttyper af flere årsager:

  1. De er ikke tilfredse med den indbyggede samling af skrifttyper på computeren.
  2. Blandt de forudinstallerede er der ingen skrifttype.
  3. Nye stilarter giver et pust af luft til kreativitet. De kan give en ide om fremtiden for design (for eksempel et visitkort eller et banner).

Gør vores indskrifter og tekster mere stilfulde.

Du tror måske, at din computer har et så stort antal præinstallerede skrifttyper, hvorfor har folk brug for mere? Men efter flere ordrer (hvis du er designer eller arbejde i et område, hvor du skal lave design fra tid til anden), vil du indse, at disse filer ikke passer til begrebet slutproduktdesign. Hvis kunden ønsker en håndskrevet tekst i en ramme, og du ikke har den på din computer, skal du frantisk søge på internettet for den nødvendige skrifttype. Og hvad vil være din overraskelse, når det ser ud til, du downloadede nøjagtig det samme håndskrevne billede, og kunden vil sige: nej, jeg har ikke brug for det her. Faktisk er et simpelt spørgsmål: hvordan man lægger en skrifttype i Photoshop, kan indebære mange underspørgsmål, som vi vil overveje i dag.

Leder du efter den rigtige skrifttype

Så hvor får folk smukke skrifttyper til deres designs? Du vil ikke tro, men på samme internet! Nu kan du finde næsten alt i det globale netværk. I det mindste kan du ved hjælp af World Wide Web finde denne artikel. Det vil sige, du har brug for en simpel browser og søgemaskine. Skriv søgefonter i søgefeltet. Nu, på tredjepartswebsteder, skal du downloade eventuelle brevstile, du kan lide på din computer.

Der er både gratis og betalte muligheder på internettet.

Bemærk venligst, at nogle af dem kun støtter engelsk eller kun russisk. For det første tilfælde bliver det den latinske kategori, og for det andet bliver det cyrillisk. Så du skal forstå, at den latinske fil du ikke kan skrive i russiske breve. Og omvendt: Engelske ord vil ikke blive skrevet på cyrillisk. Men der er dem der understøtter både skriveformater. Derfor være forsigtig på dette stadium, så senere vil du ikke have nogen misforståelse eller spørgsmål.

Installation af skrifttypen i Photoshop cs6

Du kan også vælge en gruppe af filer og højreklikke.

Faktisk behøver du ikke at tilføje skrifttyper til Photoshop separat. Programmet selv scanner de filer, der er installeret på computeren, og viser dem i sin samling. Hvis du tænker logisk, kan du forstå, at det hele kom ned til at downloade og installere dem på miljøet på en computer eller laptop. Lad os komme til selve handlingen:

  1. Åbn mappen med de hentede skrifttyper. Hvis der ikke er nok af dem, kan du installere dem en efter en ved at klikke på højre museknap og vælge "Installer" elementet. Udført!
  2. Hvis der er flere af dem og installeret dem på den foregående måde i lang tid, skal du vælge dem med venstre museknap (eller med Shift, Ctrl-tasterne). Klik derefter med højre museknap og vælg "Cut."
  3. Gå derefter til mappen med system skrifttyper, der er placeret på disken med det installerede system (som standard er et sådant drev drev C).
  4. I det tomme felt i denne mappe skal du klikke på højre museknap og vælge "Indsæt".
  5. Nu ved du, hvordan du installerer skrifttypen i Photoshop.

Afsnittet "Fonts" i panelet bruges.

Løsning af grundlæggende skrifttypeproblemer

  1. Hvor finder man en ny skrifttype installeret? Det er i samme samling som de vigtigste. Find og vælg "Tekst" -værktøjet i venstre rude (ikonet med en hovedstad T). Vælg et område under din tekst og skriv et hvilket som helst ord. Vælg det nu med venstre museknap og find fanen med skrifttyper på toppanelet. Klik på pil ned til højre for navnet og find dit eget. Klik på det en gang - og stilen på det skrevne ord vil ændre sig.
  2. I stedet for teksten optrådte hieroglyffer? Se omhyggeligt på understøttelsen af ​​den cyrilliske skrifttype (hvis "kryakozyabry" optrådte i den russiske tekst) og understøttelsen af ​​det latinske alfabet, hvis det er på engelsk. Læs afsnittet "Søg efter den ønskede skrifttype."
  3. Den skrevne tekst vises ikke? I dette tilfælde skal du vælge den rigtige størrelse. Det kan være for lille eller for stort til dit foto eller billedformat. Skift størrelse på øverste værktøjslinje. Denne kontakt er placeret ved siden af ​​ikonet for de to bogstaver T.
  4. Skrifttypen blev ikke vist i Photoshop cs6? Læs omhyggeligt listen over skrifttyper i programmets samling. Da der er et stort antal genstande med navne, kan du simpelthen ikke bemærke det. Hvis det ikke er der igen, så åbner du Microsoft Word og kontrollerer objektets tilstedeværelse der. Hvis der ikke er nogen tekststil og der, skal du prøve at geninstallere filen. Hvis der er en genstand i Word, men ikke i Photoshop, er det helt sikkert, at Adobe ikke understøtter skrifttypeformatet (selv om det er meget usandsynligt).

Alt er ret simpelt og intuitivt.

Sådan laver du en smuk skrifttype i Adobe Photoshop cs6?

Det sker, at en simpel tekst med en ny skrifttype ikke er nok, og du vil tilføje noget specielt til din indskrift. Som nævnt ovenfor repræsenterer Photoshop grænseløs strøm over billeder, og tekstfeltet er ingen undtagelse. For at tilføje nogle elementære teksteffekter kan du bruge nogle photoshop-funktioner. Til dette:

  1. Under området med lag er der en værktøjslinje.
  2. Bland dem vælger du FX-knappen og klikker på den med venstre museknap og eksperimenterer med nye funktioner. F.eks. Tilføj "skygge", uanset hvor overraskende det lyder - en skygge for teksten!

Der er mange kombinationer af effekter.

Du kan også lave en tekstur til tekst fra et hvilket som helst billede. Men først og fremmest skal du angive skrifttypestørrelsen for at være, hvad den vil være i fremtiden, for på denne måde bliver du nødt til at rasterisere teksten (vend det til et billede), og du vil ikke kunne udføre flere manipulationer, som med et tekstfelt. Dit ord eller sætning bliver et almindeligt mønster.

Lag med tekstur er bedre placeret nedenfor.

  1. Åbn den ønskede fil med en tekstur eller et billede.
  2. Skriv den ønskede tekst på det nye lag. Højreklik på tekstlaget og vælg "Rasterize Text".
  3. Tag nu Magic Wand-værktøjet og vælg hvert bogstav med Shift-tasten trykket. Højreklik derefter på og vælg "Omvendt valg".
  4. Gå derefter til billedlaget og brug viskelæderet til at slette alt. Selv på toppen af ​​bogstaverne holdes en viskelæder.
  5. Slet nu tekstlaget og nyd resultatet. Du kan gemme filen og anvende den oven på andre billeder. For eksempel til fremstilling af design breve og visitkort. Nu har du din egen smukke unikke ordstil.

Den samme effekt kan opnås med en lagmaske.

Lad os opsummere

I dag har vi lært mange nye ting: hvordan du indlæser en skrifttype i et computersystem, hvordan du indsætter en skrifttype i Photoshop, og også hvordan du opretter en smuk skrifttype selv. Derudover har vi løst flere store brugerproblemer i denne sag. Vi deler vores unikke tekstdesign i kommentarerne, samt giver tips til andre deltagere i diskussionen!