Installation af SSD og HDD i stedet for drevet

Hvert år er brugerne mindre tilbøjelige til at ty til brug af optiske drev. USB-drev og cloud storage-tjenester på bekostning af bekvemmelighed og mobilitet erstatter næsten helt cd / dvd-drev. Mange brugere er utilfredse med, at drevet i deres bærbare computer tager et sted, der kan tages for noget mere nyttigt. Heldigvis er der en måde at gøre dette på. Faktisk kan du i stedet for et unødigt drev installere en ekstra SSD-disk, som du kan overføre operativsystemet til, og gemme alle dine filer på en almindelig harddisk. Denne tilgang er meget praktisk og praktisk. I denne artikel vil vi se på, hvordan du installerer SSD og HDD i stedet for DVD i en bærbar computer. Lad os finde ud af det. Lad os gå!

Installation af SSD og harddisk på en bærbar computer er ikke så svært som det ser ud til

I onlinebutikker og almindelige butikker, der sælger komponenter til computere, kan du købe en speciel adapter Slim DVD, som giver dig mulighed for at installere en harddisk i stedet for et optisk drev. Det fungerer som følger. Harddisken på din computer er sat i adapteradapteren, så er disken sammen med adapteren monteret i stedet for drevet, og det sted, hvor computerens harddisk tidligere var installeret, er installeret SSD. Enig, det lyder ret simpelt. Faktisk er alt ikke så svært.

Lad os komme i gang. Nødvendigvis at starte med køb af adapter adapter Slim DVD. Adaptere, som diskdrev, er af to typer: 12, 7 mm og 9, 5 mm. Afhængigt af hvilken type drev du har, køb den passende adapteradapter, ellers vil jernbanen simpelthen ikke kunne placeres i stedet for det optiske drev. Hvis du allerede har købt det, kan du fortsætte til installationen.

Det første skridt er at udvinde de nødvendige komponenter. Dette er ikke svært at gøre, fordi du ikke behøver at adskille den bærbare computer helt, og du trækker bare nogle af dens komponenter. Umiddelbart skal det bemærkes, at hvis din computer er under garanti, forsvinder garantien på grund af sådanne ændringer. På trods af at hele denne procedure ikke er meget kompliceret, bør den tages seriøst og ansvarligt. Derfor, hvis du ikke er selvsikker i dine egne evner, er det bedre at overlade dette arbejde til mesteren.

Slank DVD-adapter

Fjern først batteriet, men hvis du bare ikke kan fjerne det på din bærbare computer, skal du afbryde det fra bundkortet for at undgå potentielle problemer og funktionsfejl. Fjern alt bunden er ikke nødvendig. Det er nok at skrue et par skruer for at få HDD'en. Samme historie med optisk drev. På internettet kan du nemt finde detaljerede oplysninger om demontering af hver bærbare model (da de alle er forskellige). Se, hvordan du fjerner drevet og harddisken fra en bestemt bærbar model. Når du har fjernet de tilsvarende covers, skal du fjerne harddisken. For at gøre dette skal du trække den specielle tunge af silikone. Da harddisken er fastgjort på specielle løbere, skal de fjernes ved at skrue de tilsvarende skruer ud.

Nu skal du installere drevet i adapteren. Som regel er alt, hvad du har brug for til installation, inde i kassen med en adapter, nemlig: en skruetrækker, skruer, stik, afstandsstykke og instruktion. Bemærk, at det er nødvendigt at fjerne de specielle monteringer, som er placeret på siderne af drevet, og fastgør dem til adapteren. Installer HDD'en i adapteren og sæt den i SATA-stikket. Monter derefter afstandsstykket. Jernbanen selv skal også sikres med en skrue på den anden side af Slim DVD. Til dette har du brug for en tynd skruetrækker, der kommer i sættet. Fjern derefter monteringen på den anden side af det optiske drev og fastgør det til adapteren. Sæt en kasket på. Alt. Nu kan du indsætte drevet til drevet.

Det næste skridt er at montere SSD'en. Vedhæft det løbere, som en gang var rettet HDD. Sæt derefter SSD'en i stedet for harddisken og skru den til den bærbare computer med to skruer.

Det er nu fortsat at skrue dækslerne tilbage, der dækker afdelingerne under drev og harddisk. Er færdig Tænd computeren og tænd den. Når du har downloadet, vil du se, at der er opstået et ekstra drev på din computer.

Nu ved du, hvordan du udskifter en bærbar drev med et ekstra SSD-drev. Som du kan se, er det ret simpelt. Skriv i kommentarerne, hvis denne artikel var nyttig for dig og dele dine visninger og erfaringer med andre brugere, hvis du allerede har forsøgt at installere et ekstra drev i stedet for et optisk drev.