Firmware opdatering på Samsung TV

Ofte står brugerne overfor en situation, hvor tv'et simpelthen nægter at opdatere, stopper arbejdet og producerer flere fejl. Situationen er ubehagelig, men det kan løses. I dagens gennemgang vil vi tale om, hvordan du opdaterer et Samsung TV via et USB-flashdrev. Hvor skal du kigge efter firmwaren, hvordan du downloader den og installerer den korrekt, hvad skal der lanceres på tv'et.

Du kan blinke Samsung TV ved hjælp af et USB-flashdrev.

Forbereder et flashdrev

Til at begynde med, gå til pc'en, hvorfra vi går til Samsungs officielle hjemmeside og finder firmwaren til din tv-model. Før vi leder efter en ny firmware, vil vi forberede et flashdrev. Vi skal producere lavniveauformatering i FAT32-filsystemet, det understøttes hovedsageligt af tv'er. Til dette vil vi bruge HP USB Disk Storage FormatTool.

Indsæt USB-flashdrevet i USB-porten, kør programmet. I det første felt skal du vælge vores transportør. Firmware'en vejer ikke mere end 200 MB, så et hvilket som helst drev vil gøre. I det andet felt skal du vælge FAT32-filsystemet. Du kan tilføje et nyt enhedsnavn, hvis det er nødvendigt. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Hurtigt format", og klik derefter på knappen "Start". En standard advarsel vises, at alle filer fra medierne bliver slettet, klik på knappen "Ja". Formatering vil tage lang tid, fortsæt med at søge efter firmware.

Før vi går til webstedet, lad os gå videre til menuen på vores tv, gå til supportafsnittet og derfra til "Kontakt Samsung".

Den linje, vi har brug for, er "Software Version", vi skal bruge den til at kontrollere, om der er opstået en ny firmware. I mit tilfælde er versionen af ​​T-GASDEUC-1018.0 installeret. Nu kan vi sikkert søge.

Gå til den officielle hjemmeside for Samsung, gå til "Support" sektionen og vælg "Home" elementet. Gå ned, vælg afsnittet "Downloads", vinduet "Produktsupport" åbnes, vælg "Lyd og video".

Her kan du indtaste det præcise navn på din tv-model, klik på søg. Vores tv er, tjek specifikationerne. Hvis alt er i orden, så klik på "Vælg" knappen. En side med alle oplysningerne på tv'et åbnes, vi skal gå lidt lavere i afsnittet "Downloads" og kontrollere firmwareversionen. Hvis den foreslåede version er højere, så kan du downloade den her. I mit tilfælde er den foreslåede version 1027.0. Vi trykker på det tilsvarende ikon, downloadet begynder.

Firmware downloadet, formatering er overstået. Det downloadede zip arkiv skal udpakes. Mest sandsynligt vil vi have et selvudpakkende arkiv foran os, så bare kør det og specificer stien til udpakning. Hvis arkivet er normalt, bruger vi enhver arkiver: f.eks. 7-Zip eller WinRAR. Kopier mappen med firmwaren på USB-flashdrevet. Bemærk venligst at du skal kopiere ikke arkivet, men allerede udpakket filer.

Sluk for tv'et, det er tilrådeligt at afbryde alle ledninger, herunder antennen. For at slukke for fjernsynet skal du slutte USB-flashdrevet til USB-porten. Tænd for tv'et. Det sker, at han straks finder firmwaren og tilbud om at reflash, du behøver kun at bekræfte begyndelsen af ​​processen, men det sker, at tv'et ikke giver nogen tilbud. Hvis du har et andet tilfælde, skal du gå til "Menu", "Support", "Software Update", "Via USB". USB-scanning pågår. Fandt en gyldig version på enheden. Vi bliver tilbudt at opgradere, klik på OK. Husk at alle indstillinger nulstilles.

Efter opdateringen genstarter tv'et, skal vi bare indstille alle indstillingerne for os selv og bruge den nye software som en fornøjelse. Det er værd at bemærke, at manuel opdatering er meget mere pålidelig end automatisk, så den kan deaktiveres. Gå til "Software Update", "Update Mode", "Sluk". Nu opdateres vi kun via USB.

konklusion

Vi regnede med, hvordan du opdaterer Samsung TV med et flashdrev. Processen var slet ikke svært, en erfaren bruger vil kunne klare det uden instruktioner. Hvis du vil modtage underretninger om udgivelsen af ​​nye firmwareversioner, kan du registrere dig på den officielle Samsung-hjemmeside, der angiver din enhedsmodel og e-mail.

Hvis du har spørgsmål - spørg dem i kommentarerne!